Ilotalo seksiä ruotsinlaivalla

Virulla on viikonloppuiltaisin ja —öisin — ja usein päiväaikaankin - aina prostituoituja, jotka tarjoavat aktiivisesti palveluksiaan etenkin ulkomaalaisille miehille.

Sauna-baarit ovat tallinnalainen erikoisuus. Niitä on yllättävän paljon aivan keskustassakin ja ne ovat usein auki yötäpäivää. Jos ei tyttöjä ole paikalla, heitä soitetaan paikalle. Jotkut sauna-baarit myös tarjoavat huoneita tuntiveloituksella. Suosituin kauppapaikka on internet. Tallinnassa suomalainen voi törmätä prostituoituihin, ilotyttöihin, nykyään näissä paikoissa: Silja Europalla seksirikos — STT: Tuomio lyheni, koska naapurivessassa oli ihminen 2. Kommentit 1 Kommentit Arvoisa toimittaja unohti Arvoisa toimittaja unohti mainita myös entiseltä nimeltään olevan Karla Marksa-kadun.

Nykyinen nimi on varmaan toimittajan tiedossa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Oletko mies vai nainen Minkä ikäinen Onko eroa ruotsin vai tallinnnai laivoilla? Minulla ei ole ollut laivalla kuin kaksi kertaa erotiikkaa mutta molemmista on jäänyt hyvät muistot ja kumpaakin kertaa arvostan.

Laivalla tapasin ohimennen äidin ja tyttären jotka olivat yhdessä risteilyllä. Tytär oli nuori ja minua selkeästi pidempi eli en siis todellakaan odottanut mitään.

Menimme tyttären kanssa katsomaan esiintyjää ja keikan jälkeen kävelimme ympäriinsä jutellen niitä näitä. Myönnän olleeni erittäin yllättynyt kun ensimmäisen kerran suutelimme ja vielä yllättyneempi olin kun päädyimme hyttiini. Lienee turha manita ettei alkoholilla ollut osuutta asiaan. Hytissäni suuteleminen jatkui enkä lainkaan ajatellut ikäeroaamme joka oli kuitenkin yli 20 vuotta. Tyttö oli melkein 18 vuotias. Riisuutumisen aikana tyttö kertoi minulle kuukautisistaan mutta eihän se minua haitannut.

Ollessamme alastomina hän sanoi: Huh huh tämä teki vaikutuksen Tietysti hyttikaveri piti vielä karkoittaa toiseen hyttiin Rakastelumme jälkeen tyttö mainitsi, mitähän gynekologi tarkoitti sanoessaa ensimmäisen kerran sattuvan mutta se ei koskenut lainkaan?