Suihinotto tekniikka kirjeenvaihto

Ehei, suihinotto on parasta aloittaa hitaasti. Riisu mieheltäsi vaatteita yksi kerrallaan. Näytä itsestäsi vähän paljasta pintaa. Hipaise hänen reisiään ja vatsaansa hellästi. Vie kätesi hitaasti hänen kiveksilleen. Ota lisää vaatteita pois. Siirrä pääsi hitaasti miehen haaroväliin. Katso häntä vielä kerran silmiin.

Upota terskan kärki hitaasti huuliesi väliin. Sylkeä pitää olla paljon sillä kitka on nautinnon suurin vihollinen. Muista liukastaa myös kätesi ennen kuin käytät niitä kullin varren hieromiseen. Paras vinkki hampaiden käyttöön suihinoton aikana on peittää ne. Peitä siis alahampaat kielelläsi ja avaa suutasi riittäväsi niin, että ylähampaasi eivät raavi peniksen pintaa. Toki jotkut miehet saattavat tykätä hampaiden tuomasta kovasta tuntumasta, mutta voimme taata sinulle, että tällaiset miehet ovat vähemmistä.

Hyvä tekniikka suihinottoon on pitää hampaat piilossa. Kieltä voit käyttää monella eri tavalla. Tiedät nyt suihinoton tekniikan perusteet. Muita käyttötapoja kielelle ovat mm. Nuole hellästi ja kutittele kullin alapuolelta sitä kohtaa, jossa terska loppuu ja varsi alkaa.

Se on monella miehellä erityisen herkkä. Pitkä kiusaaminen johtaa usein paineen vahvaan kasaantumiseen. Moni mies rakastaa syväkurkkua! Nainen, ota penis niin syvälle suuhusi kuin sen ikinä saat. Paina kielelläsi kullin alapuolta vahvasti ylöspäin ja tee nielemisliike. Kaikki tämä yhdessä luo miehelle puristavan ja vahvasti stimuloivan tunteen. Usein deep throating antaa miehelle myös tietynlaisen vallan tunteen.

Kyllä, hyvä suihinotto pitää sisällään myös käsipeliä. Suosittelemme, että ensimmäisen imaisun jälkeen pidät kädet itselläsi jonkin aikaa, jotta mies ei purskahda naamallesi liian nopeasti.

Hitaan alun jälkeen voit kuitenkin ottaa kädet käyttöön ja hyväillä niillä miehen kiveksiä, sisäreisiä ja luonnollisesti myös kullin vartta. Moni mies rakastaa hiplata omia pallejaan.

Ja he rakastavat vielä enemmän sinua, kun sinä hiplaat heidän pallejaan. Kivekset on hyvä ottaa mukaan suihinottoon esimerkiksi hieromalla niitä kevyesti käsillä tai imemällä niitä hellästi. Käsihierontaa voit antaa etenkin suihinoton loppuvaiheessa, kun haluat miehen purskahtavan. Värinä on myös miesten mieleen! Suihinottoon voi tuoda lisää mielenkiintoa hyödyntämällä vibraattoria. Sen kanssa voit hyväillä niin kiveksiä, välilihaa kuin peräaukkoakin. Osa miehistä kuitenkin tykkää.

D se on siis niin syvällä lantiossa just virtsarakon alla ettei siihen oikeen voi kehon ulkopuolelta ylettää. Tarkotit varmaan välilihaa tai jotai? Ja se sydämenmuotoinen asia on vissii frenulum jos oikeen ymmärsin. Ei jumankeka mikä kansanvalistaja olekaan! Mitä esimerkillisen tarkkaa kielenkäyttöä tärkeästä aiheesta! Nyt, obviously, pliis, myös miehille cunnilingusopas!!

Ellen vielä ollut fanisi, viimeistään nyt olen. Itseasiassa en tiedä cunnilinguksesta höykäsen pöläystä, olen alkanut fanittamaan siitä vasta Kielilävistys sopivan syvällä naisen suussa voi olla myös miehelle kiva lisämauste. Tosin ei sitä nyt pelkästään sen takia kannata hankkia. D Tosiaan eturauhaseen ei käsiksi pääse kuin takaovesta, mutta kyllä sitä voi jossain määrin stimuloida välilihaa painelemalla.

Ei tietenkään liian kovasti. Kari Heusalan Miehen seksuaalisuus kirjassa kanssa neuvottiin tuosta välilihan hieromisesta mutta täytyy myöntää niitä joita olen hiplannut sieltä on reagointi ollut yhtä tyhjän kanssa.

Ei liity tähän postaukseen, mutta pakko mainita, kun osui silmään ja tästä niin paljon on tässä blogissa keskusteltu: Tuoreimmissa Menaisissa esitellään joku lukijoiden seksikysely, ja jutussa haastatellaan psykologia. Onko edes uskottomuutta, jos pettää parisuhteessa, jossa ei ole seksiä? Kukaan fiksu ei suosittele epärehelliseksi ryhtymistä omalle aviopuolisolle.

Pettäminen vaatii pokkaa valehdella silmää räpäyttämättä omista menoista mm puolisolle -ja läheisillekin. Sen lisäksi pettäjällä on kiinnijäämisriski -ja liitossa samalla iso eroriski.

Minä olen kyllä samaa mieltä, että uskottomuus ei todellakaan ole ratkaisu. Minulle parisuhteen tärkein ominaisuus on rehellisyys ja ilman sitä ei ole suhdettakaan. Onpa tosiaan mielenkiintoista, että ihan psykologi kehottaa rakentamaan suhteen valheiden varaan! Luulisi koulutetun ihmisen tietävän, mitä se valehtelu voi tehdä valehtelijan omallekin psyykelle.

Täysin eri asia on, jos suhteen ulkopuolisesta seksistä sovitaan edes jollakin tasolla. Tiedän joitakin "pettää saat, kunhan et kerro minulle" -ratkaisuja, ja niissä tuota valehtelun aiheuttamaa ongelmaa ei esiinny. Jokaisella on oikeus tyydyttävään seksielämään, mutta samoin sillä haluttomalla puolisolla on oikeus avoimeen ja rehelliseen parisuhteeseen.

Minusta on aika typerryttävän kamala ajatus, että eläisi tätä elämäänsä vain ja ainoastaan omia halujaan silmällä pitäen, täysin toisten oikeuksista piittaamatta. No, maailma on täynnä eriasteisia narsisteja ja psykopaatteja, joten siltä osin ajatukseni on kyllä hieman idealistinen. Itse olisin Puuman tilanteessa vain kylmästi ilmoittanut, että tästä lähtien katselen myös aidan toiselle puolelle.

Ei jokaista pettämiskertaa tarvitse erikseen raportoida, kunhan edes jollakin tavalla kertoo, missä pisteessä suhde on. Siinä on kumppanilla sitten mahdollisuus tehdä asialle jotakin, lähteä tai vain tyytyä tilanteeseen, ilman että joutuisi sumutetuksi.

Joo mun äiti itseasiassa mainitsi tuosta kanssa, olisikohan Ylen radiopuolelta kuullut samaisen psykologin haastattelun Kuinka pitkään on pitkään? Kaksi viikkoa, kuukausi, kaksi kuukautta, puoli vuotta, vuosi, useampi vuosi? Itsellä ainakin saa mennä syvälle, ennen kuin niihin osuu. Josoksurefleksi on lähes olematon, voi tota lihatukosta vastaan tökkiä.

Joo, mullakaan ei ongelmia tuossa - menee huoletta tappiin asti - mutta useilla tuntuu olevan. Siksi en viitsinyt tuota "deepthroatingia" käsitteenä edes ottaa esille. Vaikka olin skeptinen niin kokeilin kurkkuun suihkutettavia puudutteita Comfortably Numb - ja ne toimii kyllä etenkin säännöllisesti käytettynä. Ja kurkku tottuu myöskin niin ettei niitä välttämättä enää tarvita.

Tämäkin taas vinkiksi niille jotka eivät pysty vaikka haluaisivat. Hengityksen rytmi on tärkeä koska silloinhan ei pysty vetämään henkeä ollenkaan kun vehje on nielua myöten kitusissa Pisteet tärkeimmän kohdan nostamisesta esille! Ottamatta kantaa siihen onko siinä nautittavaa vai ei niin, jos siitä sattuu nauttimaan niin se kyllä näkyy. Muut ohjeet on toissijaisia sen jälkeen. Ei voi mennä pieleen.

Ei sillä ettenkö voisi sen kuvitella olevan nautinto. Eihän miehenäkään hömpsykän nuoleskelu ole itsessään sen kummallisempaa, kuin ovenkahvan nuoleskelu. Käsillä pikkuveitikan koskettelua täytyy kyllä kommentoida sen verran, että se olisi ihan oman postauksen arvoinen asia.

Vaikeusluokkahan on jotain ihan muuta, kuin suihinotossa. Jälkimmäiseksi tarjotun miehelle voi tarjota vain joku muu ja ensimmäiseksi mainitun pojat ovat ehtineet opettelemaan niin hyvin, että siinä on paha lähteä nokittelemaan. Ymmärtääkseni moni mies nauttii hulluna nuolemisesta! Naisen mausta ja märkyydestä ja rivosta näkymästä, kun lettu on levällään. Siihen lisäksi kun mies vielä työntää sormensa peppuun, niin räjähtävää orgasmia ei tarvitse kauan odottaa Pakko myöntää, että en saa mitään kicksejä suihinotosta paitsi siinä mielessä, kun näen miehen nauttivan.

Se päivä tuskin koittaa, että työntäisin sormeni miehen hanuriin Frenulum on se kohta peniksessä, minkä nimitystä hait. On myös kokemusta siitä, kun kumppanilta se katkeaa Mitähän puuman oma mies tykkää näistä suuhommeleista? Siis kun oot niin luova näissä asioissa ja se miehen perille pääseminen on ollu sen tein ongelma ni eikö tästä löytyisi ratkaisua myös kotioloihin? Paradoksaalisesti Ykkösmies on tähän mennessä ainut mies, jota en ole saanut suuhoidolla tulemaan - siis en koskaan.

Kyllä mua jotenki kiehtois saattaa mies loppuun. Helpointen miehen tyydyttämisestä oppii kun pyytää miestä runkkaamaan edessään ja sitten silmä kovana tuijottaa mitä se mies tekee jotta se laukee.

D Voih, tuo että toinen näkee toisen yrityksen turhana touhuna niin auts. Miten näen tässä ja edellisessä postauksessasi ristiriidan? Hyvä, että kehotat kondomin käyttöön suuseksissäkin, mutta itse et kuitenkaan käyttänyt, vaikka liki tuntemattoman kanssa päädyitkin taas seksiä harrastamaan? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Mikä tekee suihinotosta miehelle hyvän? Varmista, että olette mukavassa asennossa.

Edellinen juttu Seuraava juttu. En voi painaa sydäntä tähän Näillä vinkeillä on hyvä lähteä kesänviettoon ; -Y. Mielellään kuulen, oliko hyödyksi, vai jaarittelinko itsestäänselvyyksiä.. Kokeile sitten, kun tuntuu hyvältä.

Suihinotto tekniikka kirjeenvaihto -

Katso häntä syvälle silmiin, ota hänen housunsa pois ja vasta sitten laita kikkeliä kurkkuun. Aika surullista, jos parisuhde on vain valtapeli ja suihinottoa käytetään jonakin kauppatavarana. Nuole hellästi ja kutittele kullin alapuolelta sitä kohtaa, jossa terska loppuu ja varsi alkaa. Käsihierontaa voit antaa etenkin suihinoton loppuvaiheessa, kun haluat miehen purskahtavan. Mutta toiset yksinkertaisesti rakastavat peppujuttujen tuomaa lisänautintoa. Siirrä pääsi hitaasti miehen haaroväliin. Sen kanssa voit hyväillä niin kiveksiä, välilihaa kuin peräaukkoakin. Kun se kaartaa hieman alaspäin niin saan sen huomattavasti syvemmälle - ja tästä mieheni nauttii todella paljon. Ei jumankeka mikä kansanvalistaja olekaan! Muista kosketella muutakin kuin penistä. Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin.

Ja he rakastavat vielä enemmän sinua, kun sinä hiplaat heidän pallejaan. Kivekset on hyvä ottaa mukaan suihinottoon esimerkiksi hieromalla niitä kevyesti käsillä tai imemällä niitä hellästi.

Käsihierontaa voit antaa etenkin suihinoton loppuvaiheessa, kun haluat miehen purskahtavan. Värinä on myös miesten mieleen!

Suihinottoon voi tuoda lisää mielenkiintoa hyödyntämällä vibraattoria. Sen kanssa voit hyväillä niin kiveksiä, välilihaa kuin peräaukkoakin. Osa miehistä kuitenkin tykkää. Miehen peräaukossa on runsaasti hermopäätteitä — aivan kuten naisellakin — ja osa miehistä rakastaa tunnetta, kun niitä stimuloidaan.

Tätä ei ehkä kannata yhden yön jutulle ehdottaa, mutta pitemmässä suhteessa kannattaa kokeilla ainakin kerran. Jos miehesi ei tästä pidä, niin ei sitten. Mutta toiset yksinkertaisesti rakastavat peppujuttujen tuomaa lisänautintoa.

Jos haluatte viedä homman vielä astetta pidemmälle, ostakaa erillinen eturauhaskiihotin miehelle. Nämä ergonomisesti muotoillut seksilelut osuvat juuri oikealla tavalla miehen G-pisteeseen.

Moni mies vaatii ejakulointiin vähän rivakamman tahdin. Kun siis olet jo pitkään ja hartaasti ottanut suihin, voit kietoa huulesi tiukasti kullin ympärille, laittaa kätesi sen varren ympärille ja liikuttaa päätäsi ja kättäsi nopeasti ylösalas.

Hiero toisella kädellä vaikka samanaikaisesti miehen kiveksiä. Voit antaa miehen tulla suuhusi, rinnoillesi tai naamallesi — riippuen vähän siitä missä asennossa hän on ja missä asennossa sinä olet. Vaihtelu tietysti virkistää eli tuleminen eri paikkaan eri kerroilla on miehille nautinnollista.

Voit reippaasti kysyä omalta mieheltäsi mihin hän tulee kaikkein mieluiten. Tosiasia on, että miehet rakastavat suihinottoa joka tapauksessa. Jos siis epäilet, että et ole hyvä ottamaan mieheltä suihin, älä hätäänny.

Paljon pahempaa kuin keskinkertainen bloukkari on jäädä kokonaan ilman. Ota siis neuvostamme vaarin: Vain harjoittelemalla voit oppia lisää. Vie vinkit nyt käytäntöön. Itse olisin Puuman tilanteessa vain kylmästi ilmoittanut, että tästä lähtien katselen myös aidan toiselle puolelle.

Ei jokaista pettämiskertaa tarvitse erikseen raportoida, kunhan edes jollakin tavalla kertoo, missä pisteessä suhde on. Siinä on kumppanilla sitten mahdollisuus tehdä asialle jotakin, lähteä tai vain tyytyä tilanteeseen, ilman että joutuisi sumutetuksi.

Joo mun äiti itseasiassa mainitsi tuosta kanssa, olisikohan Ylen radiopuolelta kuullut samaisen psykologin haastattelun Kuinka pitkään on pitkään? Kaksi viikkoa, kuukausi, kaksi kuukautta, puoli vuotta, vuosi, useampi vuosi? Itsellä ainakin saa mennä syvälle, ennen kuin niihin osuu. Josoksurefleksi on lähes olematon, voi tota lihatukosta vastaan tökkiä. Joo, mullakaan ei ongelmia tuossa - menee huoletta tappiin asti - mutta useilla tuntuu olevan. Siksi en viitsinyt tuota "deepthroatingia" käsitteenä edes ottaa esille.

Vaikka olin skeptinen niin kokeilin kurkkuun suihkutettavia puudutteita Comfortably Numb - ja ne toimii kyllä etenkin säännöllisesti käytettynä. Ja kurkku tottuu myöskin niin ettei niitä välttämättä enää tarvita.

Tämäkin taas vinkiksi niille jotka eivät pysty vaikka haluaisivat. Hengityksen rytmi on tärkeä koska silloinhan ei pysty vetämään henkeä ollenkaan kun vehje on nielua myöten kitusissa Pisteet tärkeimmän kohdan nostamisesta esille! Ottamatta kantaa siihen onko siinä nautittavaa vai ei niin, jos siitä sattuu nauttimaan niin se kyllä näkyy.

Muut ohjeet on toissijaisia sen jälkeen. Ei voi mennä pieleen. Ei sillä ettenkö voisi sen kuvitella olevan nautinto. Eihän miehenäkään hömpsykän nuoleskelu ole itsessään sen kummallisempaa, kuin ovenkahvan nuoleskelu. Käsillä pikkuveitikan koskettelua täytyy kyllä kommentoida sen verran, että se olisi ihan oman postauksen arvoinen asia. Vaikeusluokkahan on jotain ihan muuta, kuin suihinotossa. Jälkimmäiseksi tarjotun miehelle voi tarjota vain joku muu ja ensimmäiseksi mainitun pojat ovat ehtineet opettelemaan niin hyvin, että siinä on paha lähteä nokittelemaan.

Ymmärtääkseni moni mies nauttii hulluna nuolemisesta! Naisen mausta ja märkyydestä ja rivosta näkymästä, kun lettu on levällään. Siihen lisäksi kun mies vielä työntää sormensa peppuun, niin räjähtävää orgasmia ei tarvitse kauan odottaa Pakko myöntää, että en saa mitään kicksejä suihinotosta paitsi siinä mielessä, kun näen miehen nauttivan.

Se päivä tuskin koittaa, että työntäisin sormeni miehen hanuriin Frenulum on se kohta peniksessä, minkä nimitystä hait. On myös kokemusta siitä, kun kumppanilta se katkeaa Mitähän puuman oma mies tykkää näistä suuhommeleista? Siis kun oot niin luova näissä asioissa ja se miehen perille pääseminen on ollu sen tein ongelma ni eikö tästä löytyisi ratkaisua myös kotioloihin? Paradoksaalisesti Ykkösmies on tähän mennessä ainut mies, jota en ole saanut suuhoidolla tulemaan - siis en koskaan.

Kyllä mua jotenki kiehtois saattaa mies loppuun. Helpointen miehen tyydyttämisestä oppii kun pyytää miestä runkkaamaan edessään ja sitten silmä kovana tuijottaa mitä se mies tekee jotta se laukee. D Voih, tuo että toinen näkee toisen yrityksen turhana touhuna niin auts. Miten näen tässä ja edellisessä postauksessasi ristiriidan?

Hyvä, että kehotat kondomin käyttöön suuseksissäkin, mutta itse et kuitenkaan käyttänyt, vaikka liki tuntemattoman kanssa päädyitkin taas seksiä harrastamaan? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Mikä tekee suihinotosta miehelle hyvän? Varmista, että olette mukavassa asennossa.

Edellinen juttu Seuraava juttu. En voi painaa sydäntä tähän Näillä vinkeillä on hyvä lähteä kesänviettoon ; -Y. Mielellään kuulen, oliko hyödyksi, vai jaarittelinko itsestäänselvyyksiä.. Kokeile sitten, kun tuntuu hyvältä. Ei sitä väkisin pidä yrittää. Ihanaa saada tämmöistä palautetta! Kiitos kun tulit päivittämään, pelastit mun päivän!

Juuri nyt Päivä Viikko. Kourtney Kardashianin rinnat esillä paljastavassa topissa - nännit paistavat kuultavan paidan läpi Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin Menikö Justin Bieber naimisiin? Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä Victoria´s Secret -malli varoittaa ihannoimasta häntä - teki pysyvää hallaa hoikkuutensa eteen Näyttelijämalli Rumer Willis kuvattiin järkyttävien ruhjeiden kanssa - ei kommentoi aiheuttajaa Pieni poika tuhosi yli euron patsaan - video paljasti totuuden Älä altista itseäsi hakkeroinnille - katso, mikä some-alusta heikentää eniten turvallisuuttasi Eläinlääkärit varoittavat - älä anna koiran hypätä takakontista ulos Lauseet, joita kukaan parisuhteessa elävä ei halua kuulla - voitko samaistua?

Laulajakaunotar Dua Lipa esittelee kesän trendikkäimmän tyylin - esillä myös timmi vatsa Näytä lisää. Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin Suomalaisen härskit sarjakuvat saivat megasuosion - paljastaa nyt, miksi haluaa suojella yksityisyyttään Lauseet, joita kukaan parisuhteessa elävä ei halua kuulla - voitko samaistua?

Kourtney Kardashianin rinnat esillä paljastavassa topissa - nännit paistavat kuultavan paidan läpi Karmeimmat sisustustrendit listattiin - löytyikö näitä sinun kotoasi? Frendit-tähti Courteney Cox edusti kuvankauniin tyttärensä kanssa - katso kuvat kaksikosta Asiat, jotka menettävät rahallisen arvonsa heti ostamisen jälkeen - yllättääkö?

Täytettä peppuun, muhkeutta huuliin - katso miltä näyttää kauneusleikkauksiin koukkuun jäänyt Mary Victoria´s Secret -malli varoittaa ihannoimasta häntä - teki pysyvää hallaa hoikkuutensa eteen Pieni poika tuhosi yli euron patsaan - video paljasti totuuden Näytä lisää. Mies tatuoi pornotähden kasvot käsivarteensa - naiselta jäätävä reaktio Räppäri Iggy Azalea poseeraa täysin alasti - "Täydellinen vartalo" Muista käyttää kondomia!

Suomeen rantautui kokonaan uusi, vaarallinen sukupuolitauti Rosa-Maria Ryyti julkaisi rohkean uimapukukuvan syntymäpäivänään: Frendit-tähti Courteney Coxin ulkonäkö muuttui radikaalisti botoxin lopettamisen jälkeen Teini lähetti perheelleen kuvan tanssiaismekostaan - veljeltä tyhjentävä vastaus Siskoni on noita -näyttelijää uhkaa jopa 10 vuoden vankeus - kärähti lentokentällä Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti Näytä lisää.

Kehonrakentaja Kille Kujala tähdittää tuoretta suomalaista musiikkivideota - katso. Näyttelijämalli Rumer Willis kuvattiin järkyttävien ruhjeiden kanssa - ei kommentoi aiheuttajaa. Älä altista itseäsi hakkeroinnille - katso, mikä some-alusta heikentää eniten turvallisuuttasi.

: Suihinotto tekniikka kirjeenvaihto

Vammais porno tallinn bordell 604
Pisimmät treffit thai hieronta varkaus Posliini pimppi vanessa blue escort
Digiviihde ilmaiseksi erotiikka kuopio Jaksaminen on parantunut koko ajan sen jälkeen, kun päätin ettei tilanteen tarvitse johtaa itsetuntoni romahtamiseen! Voit huomioida penistä yhdellä, ja kiveksiä ja eturauhasta toisella kädellä. Itseasiassa en tiedä cunnilinguksesta höykäsen pöläystä, olen alkanut fanittamaan siitä vasta You must have Javascript enabled to use this form. Eiks tyyppi nauti hommasta vai tekniikka ongelma? Antakaahan palautetta, mikäli innostutte kokeilemaan, ja — hauskaa Juhannusta kaikille!
Suomiporno free cindy sun porn Hitaan alun jälkeen voit kuitenkin ottaa kädet käyttöön ja hyväillä niillä miehen kiveksiä, sisäreisiä ja luonnollisesti myös kullin vartta. Nyt ei olla missään metrin juoksussa, jossa pitää saada kaikki ulos alle 10 sekunnin. Minulle parisuhteen tärkein ominaisuus on rehellisyys ja ilman sitä ei ole suhdettakaan. Tarkotit varmaan välilihaa tai jotai? Onpa tosiaan mielenkiintoista, että ihan psykologi kehottaa rakentamaan suhteen valheiden varaan! Pisteet tärkeimmän kohdan nostamisesta esille!

2 thoughts on “Suihinotto tekniikka kirjeenvaihto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *